Elke dinsdagavond organiseert Eigen Krachtvoer het Wildplukrestaurant in Ratatouille (Ceintuurbaan 181 te Amsterdam). Er wordt op deze dinsdagavond een heerlijk 3-gangen-wildplukmenu geserveerd in een sfeervolle entourage.

We bereiden de oogst van de dag: paddestoelen, kruiden, bessen, noten. Regelmatig serveren we wilde oesters of zelfgevangen vis. In het voorjaar staan wilde ganzeneieren op het menu. Van bevriende jagers betrekken we wild zwijn, gans, houtduif, hert of ree.

Ook serveren we de producten die we in onze conserveersessies hebben gemaakt: likeuren, siropen, jams, geleien, pickles, zuurkool, patés, rillettes, enzovoorts.

Om 18.00 uur is de bar open. Om 19.00 uur gaan we aan tafel.

Reserveren is nodig (reserveer via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-18090698 (Maria).

Naast eventueel vlees of vis is er altijd een vega-alternatief.

Prijs voor het 3-gangendiner: gasten betalen wat ze het waard vinden.

Richtlijn is daarbij 10 a 15 euro voor een drie-gangenmenu.

 

-> Het eerste jaar van het Wildplukrestaurant is geëvalueerd. Download hier het evaluatieverslag.

 

Patronne Ernie en Mark met de oogst van de dag

ernie en mark2

 

 

Monique en Joachim presenteren de overheerlijke Quiches met sponszwam

21430546 1444546535628368 2411417486676079740 n1

 

De stamtafel met gastkok Ellen Mookhoek

14650298 1317897001577222 5227918394282485771 n1

 

Vogelmuur soep van Monique

EKV soep