Smoelenboek

Wie wij zijn

Eigen Krachtvoer is een stichting van mensen die samen wildplukken, koken en activiteiten organiseren. Hier zie je wie wij zijn.

Anne

Chefkok

Anne

“Samen met het kekke keukenteam zet ik met veel genoegen en met schik een 3-gangen-wildplukmenu voor de buurt op tafel. Ook verzorg ik workshops.”

Carrie
Workshopdocent

Carrie

“Gepensioneerd docent zorg en welzijn. 3 Jarige vakopleiding kruidengeneeskunde recent afgerond. Overtuigd vegetariër en interesse in veganistische leefwijze.. Al doende leert men!”

Charlotte
Workshopdocent

Charlotte

“Ik leer mensen fermenteren. Niet met ingewikkelde recepten, maar met hun neus, hun handen, wat zout en geduld. Het resultaat? Levend, gezond eten dat langer houdbaar is & beter smaakt!”

Glenn
Boekhouder

Glenn



EKV logo
Logistiek medewerker

Karin

Maria
Coördinator Office

Maria

“Ik zorg er voor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Zo voorzie ik onze activiteiten met plezier van tekst & beeld, maak de nieuwsbrief en beheer de aanmeldingen.

Marisol
Coördinator Workshops

Marisol

“Ik organiseer de workshops. Naast de traditionele en ambachtelijke workshops zoals wecken, fermenteren, destilleren en likeur maken zijn er veel nieuwe bijgekomen: tsukemono, kiemen, wolwikkels, guerilla gardening en de eetbare tuin. Wees welkom!”

Mark
Oprichter en oud-bestuurder

Mark

“Ik ben medeoprichter van Eigen Krachtvoer en was lang de bestuurder van de stichting. Nu doe ik vooral nog excursies. Liefst ga ik elke dag op stap. Paddenstoelen zijn mijn specialiteit. (Wie heeft er zin om mee te gaan?)”

Martijn
Coördinator Wildplukwandelingen

Martijn

“Ik geef met veel plezier wildplukwandelingen over planten, paddenstoelen, rivierkreeftjes en oesters.Tevens ben ik coordinator van de wildplukwandelingen bij Eigen Krachtvoer”

Maxime
Coördinator Wildplukrestaurant

Maxime

“Ik ben chefkok bij het wildplukrestaurant van Eigen Krachtvoer. Ook geef ik workshops, zoals destilleren en houd ik me bezig met de fondsenwerving.”

Mirjam
Bedrijfsuitjes & Evenementen

Mirjam

“Ik organiseer inspirerende teamuitjes, evenementen en feestjes samen met onze vrijwilligers.
Wij doen dit met veel plezier, en zien ernaar uit jou & je collega’s/ vrienden een onvergetelijke dag in de natuur te bezorgen!”

Monique
Wildplukgids & workshopdocent

Monique

Van plant tot product. Alles groeit al om ons heen wat we nodig hebben. We hoeven het alleen nog maar te leren zien!”

Rosa
Wildplukgids

Rosa

“Overal om ons heen groeien gezonde en lekkere wilde ‘groenten’. Op mijn wildplukwandelingen deel ik met alle plezier mijn kennis met jullie”

Senne
Workshopdocent

Senne

“Verzorgt toegankelijke workshops over fermentatie, zuurdesem en ambachtelijke bereidingen waarbij smaak, techniek en zelf doen centraal staan – met plezier & betrokkenheid.”

Tessel
Coordinator Marketing & Publiciteit

Tessel

“Ik ben coordinator publiciteit bij Eigen Krachtvoer. Ik verzorg de social media: instagram, facebook en de folders. Met veel plezier werk ik aan het promoten en mede zichtbaar maken van alles wat we doen!”

Tjitske
Jobcoach & vertrouwenspersoon

Tjitske

“Sinds maart ’20 ben ik betrokken bij Stichting Eigen Krachtvoer als coach en inmiddels ook als vertrouwenspersoon.”

Udo
Bestuurder

Udo

“Als bestuurder bij Eigen Krachtvoer ben ik uiteraard eindverantwoordelijk, maar voel ik mij vooral een bindmiddel tussen alle enthousiastelingen die betrokken zijn bij al onze activiteiten voor minima.”

Wiebeke
Workshopdocent

Wiebeke

“Gek op geur en wat het met je doet. In mijn workshops duiken we speels en ontspannen de wereld van de aromatherapie in! Je bent van harte welkom!”

Nadjezda
Vrijwilliger workshopassistent

Nadjezda

“Ik werk als vrijwilliger en vind het fijn om uit de natuur te eten, helemaal als er een overschot is. Fermenteren, inmaken, je eigen brood bakken etc. zijn ook leuke en gezonde manieren om met voedsel om te gaan.”

Simone
Vrijwilliger workshopassistent

Simone

“Ik werk als enthousiaste vrijwilliger met andere enthousiaste vrijwilligers in de kruidentuin en als workshop assistent bij de workshops van Monique/Moos.”

Vrijwilliger
keuken & events

Maggie

“Sinds 2023 assisteer ik in de keuken. Samen met leuke enthousiaste collega’s koken wij elke woensdag een verrassend 3-gangenmenu. Koken is mijn hobby. Ik ben blij dat ik bij deze club hoor!.”

Wil je meedoen of bijdragen?

Wil je zelf de kracht van wildplukken ervaren, vrijwilliger worden of Eigen Krachtvoer steunen? Samen maken we het verschil!

Scroll naar boven