Wie wij zijn
Eigen Krachtvoer is een stichting van mensen die samen wildplukken, koken en activiteiten organiseren. Hier zie je wie wij zijn.

Chefkok
Anne
“Samen met het kekke keukenteam zet ik met veel genoegen en met schik een 3-gangen-wildplukmenu voor de buurt op tafel. Ook verzorg ik workshops.”

Carrie
“Gepensioneerd docent zorg en welzijn. 3 Jarige vakopleiding kruidengeneeskunde recent afgerond. Overtuigd vegetariër en interesse in veganistische leefwijze.. Al doende leert men!”

Charlotte
“Ik leer mensen fermenteren. Niet met ingewikkelde recepten, maar met hun neus, hun handen, wat zout en geduld. Het resultaat? Levend, gezond eten dat langer houdbaar is & beter smaakt!”

Glenn

Karin

Maria
“Ik zorg er voor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Zo voorzie ik onze activiteiten met plezier van tekst & beeld, maak de nieuwsbrief en beheer de aanmeldingen.

Marisol
“Ik organiseer de workshops. Naast de traditionele en ambachtelijke workshops zoals wecken, fermenteren, destilleren en likeur maken zijn er veel nieuwe bijgekomen: tsukemono, kiemen, wolwikkels, guerilla gardening en de eetbare tuin. Wees welkom!”

Mark
“Ik ben medeoprichter van Eigen Krachtvoer en was lang de bestuurder van de stichting. Nu doe ik vooral nog excursies. Liefst ga ik elke dag op stap. Paddenstoelen zijn mijn specialiteit. (Wie heeft er zin om mee te gaan?)”

Martijn
“Ik geef met veel plezier wildplukwandelingen over planten, paddenstoelen, rivierkreeftjes en oesters.Tevens ben ik coordinator van de wildplukwandelingen bij Eigen Krachtvoer”

Maxime
“Ik ben chefkok bij het wildplukrestaurant van Eigen Krachtvoer. Ook geef ik workshops, zoals destilleren en houd ik me bezig met de fondsenwerving.”

Mirjam
“Ik organiseer inspirerende teamuitjes, evenementen en feestjes samen met onze vrijwilligers.
Wij doen dit met veel plezier, en zien ernaar uit jou & je collega’s/ vrienden een onvergetelijke dag in de natuur te bezorgen!”

Monique
“Van plant tot product. Alles groeit al om ons heen wat we nodig hebben. We hoeven het alleen nog maar te leren zien!”

Rosa
“Overal om ons heen groeien gezonde en lekkere wilde ‘groenten’. Op mijn wildplukwandelingen deel ik met alle plezier mijn kennis met jullie”

Senne
“Verzorgt toegankelijke workshops over fermentatie, zuurdesem en ambachtelijke bereidingen waarbij smaak, techniek en zelf doen centraal staan – met plezier & betrokkenheid.”

Tessel
“Ik ben coordinator publiciteit bij Eigen Krachtvoer. Ik verzorg de social media: instagram, facebook en de folders. Met veel plezier werk ik aan het promoten en mede zichtbaar maken van alles wat we doen!”

Tjitske
“Sinds maart ’20 ben ik betrokken bij Stichting Eigen Krachtvoer als coach en inmiddels ook als vertrouwenspersoon.”

Udo
“Als bestuurder bij Eigen Krachtvoer ben ik uiteraard eindverantwoordelijk, maar voel ik mij vooral een bindmiddel tussen alle enthousiastelingen die betrokken zijn bij al onze activiteiten voor minima.”

Wiebeke
“Gek op geur en wat het met je doet. In mijn workshops duiken we speels en ontspannen de wereld van de aromatherapie in! Je bent van harte welkom!”

Nadjezda
“Ik werk als vrijwilliger en vind het fijn om uit de natuur te eten, helemaal als er een overschot is. Fermenteren, inmaken, je eigen brood bakken etc. zijn ook leuke en gezonde manieren om met voedsel om te gaan.”

Simone
“Ik werk als enthousiaste vrijwilliger met andere enthousiaste vrijwilligers in de kruidentuin en als workshop assistent bij de workshops van Monique/Moos.”

keuken & events
Maggie
“Sinds 2023 assisteer ik in de keuken. Samen met leuke enthousiaste collega’s koken wij elke woensdag een verrassend 3-gangenmenu. Koken is mijn hobby. Ik ben blij dat ik bij deze club hoor!.”
Wil je meedoen of bijdragen?
Wil je zelf de kracht van wildplukken ervaren, vrijwilliger worden of Eigen Krachtvoer steunen? Samen maken we het verschil!